Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Bio Latex 3 cm Latex + 12 cm spuma HR + 3 cm Latex + Perne Bonus : Review detaliat

Salteaua Bio Latex 3 cm Latex este o varianta ferma ce ofera o sustinere eficienta corpului fiind indicata si pentru cei care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, este important de stiut faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Bio Latex 3 cm Latex este formata dintr-un strat de 12 spuma High Resilience ce are o densitate de 30 de kg/mc si alte doua straturi 3 cm de latex cu o densitate de 65 kg/mc. Pe suprafata latexului, exista sapte zone ce ofera o sustinere personalizata corpului. Astfel, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel relaxarea muschilor.

Husa saltelei este realizata din bumbac cu o densitate de 400 g/mp. Este tratata cu Aloe Vera oferind astfel un mediu mai curat si mai sanatos. In plus,husa se poate detasa usor pentru a fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Un avantaj important al acestui model se refera la gama extrem de variata de dimensiuni in care este disponibila, fie ca este vorba despre pat single sau matrimonial. Garantia cu care vine la pachet produsul este de 10 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Bio Latex 3 cm Latex este o varianta foarte buna ce asigura o sustinere foarte buna intregului corp, fiind indicata chiar si pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, s-au adaptat usor nivelul de fermitate, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. In plus, apreciaza faptul ca pot curata si igieniza corespunzator husa fiindca poate fi dusa si la curatatoria chimica. In consecinta, recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect. In plus, functie de dimensiunile saltleei pe care o comandati, veti primi cadou una sau doua perne.

Review pe scurt; Bio Latex 3 cm Latex

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Sustinere ferma a corpului
  • Tratament cu Aloe Vera
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibila intr-o gama foarte varianta de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.