Saltea pentru patut Breathe 60×120 cm – Review si Pareri avizate

Saltea pentru patut Breathe 60×120 cm – Review si Pareri avizate

Salteaua pentru patut Breathe poate fi o alegere inspirata pentru patul celor mici, pe care sa se poata odihni in tihna, oferind confort si relaxare. Aceasta este un model realizat de producatorul Naf Naf care este un brand francez foarte cunoscut, specializat in creatii vestimentare  si design de interior. Colectiile de textile ating standarde ridicate din punct de vedere al calitatii, oferind o buna  rezistenta in timp.

Salteaua Breathe este realizata din umplutura de spuma air, ce ofera un confort ridicat si un somn de calitate. Husa produsului este fabricata din materiale ce permit buna ventilare a aerului, iar tehnica 3D prin care este structurat meiizul saltelei impiedica asfixierea bebelusului in timpul somnului. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui si reduce durerea plagiocefalie. Materialul acesteia se adapteaza foarte bine la formele corpului bebelusului, fiind si tratat antifungic, antibacterian si hipoalergenic.

Un alt avantaj al acestei saltele pentru copii este faptul ca prezinta fermoar pe lateral, putand fi astfel detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Astfel, ii veti putea asigura o curatare si igienizare corecta.

Modelul in discutie este ideal pentru copii cu greutati cuprinse intre 3 si 18 kg. Acesta masoara 60 cm latime, 120 cm lungime si 11 cm grosime, avand o greutate de 3 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Breathe este o saltea buna pentru cei mici, ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii au declarat ca cei mici se odihnesc foarte bine pe suprafata acestei salatele, iar ceea ce apreciaza foarte mult la ea se refera la faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator, aspect deosebit de important atunci cand discutam despre copii foarte mici. Este esential sa se odihneasca  intr-un mediu cat mai curat, iar aceasta saltea poate fi alegerea potrivita. In opinia lor, este o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Breathe 60x120 cm

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tratata antifungic, antibacterian si hipoalergenic
  • Husa detasabila si lavabila
  • Sustine eficient corpul

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account