Saltea Cashmere Grand Class 140×200 cm – Review si Pareri avizate

Saltea Cashmere Grand Class 140×200 cm – Review si Pareri avizate

Cashmere Grand Class este o saltea prevazuta cu spuma realizata in Spania ce ofera un nivel de confort ridicat punand la dispozitie noua zone de confort. Este realizata din materiale de calitate cum ar fi fibrele de casmir natural.

Salteaua Cashmere Grand Class are la baza tehnologia Duo-System ce permite alegerea fermitatii preferate, o parte fiind medie, iar cealalta ridicata. De asemenea, prezinta proprietati anatomice sustinand eficient corpul, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil. In plus, pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca asteptati dupa despachetare 24 de ore  pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Dimensiunile saltelei sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 27 cm grosime, avand o greutate de 17.5 kg. Garantia oferita de producatori pentru acest model este de doi ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Cashmere Grand Class este un model foarte confortabil ce ofera asigura un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Clientii actuali sunt foarte multumiti de aceasta saltea fiindca este foarte confortabila, iar calitatea somnului s-a imbunatatit in mod considerabil. Se odihnesc excelent pe suprafata sa, iar in cazul multora durerile de spate s-au ameliorat. O recomanda mai departe si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Cashmere Grand Class 140x200 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 9 zone de confort
  • Tehnologie Duo-System
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account