Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Deluxe Pocket Imperial 1000 : Review si Recomandari

Deluxe Pocket Imperial 1000 este un model realizat din arcuri individuale Micro Pocket 1000 ce ofera un nivel de fermitate ridicat, ceea ce o face indicata si pentru persoane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, trebuie sa stiti ca modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de 150 de kg de persoana.

Salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este prevazuta cu un miez realizat din peste 1200 de arcuri impachetate individual fabricate din otel cu diametrul de 1.4 mm foarte durabil. Fiecare arc actioneaza individual conform miscarilor corpului, raspunzand presiunii generate de greutate si asigurand extra suport acolo unde este necesar. Carcasa de poliuretan aflata in jurul miezului saltelei intareste marginile acesteia, crescand suprafata de dormit.

Husa de acoperire este matlasata si compacta avand o densitate de 400 g/mp. Husa exterioara este realizata din bumbac avand aceeasi densitate ca cea interioara. Referitor la intretinerea acesteia, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 28 cm si vine la pachet cu o garantie de 10 de ani. Totodata, poate fi gasita intr-o gama destul de variata de dimensiuni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este o varianta foarte buna ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Este foarte confortabila, iar dimineata se trezesc fara dureri de spate si mai relaxati. In plus, sustin ca se intretine usor si este foarte rezistenta. Din punctul lor de vedere, au facut alegerea ideala, produsul merita fiecare banut, iar raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

Review pe scurt: Deluxe Pocket Imperial 1000

9.8

Pret

9.3/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Realizata di n materiale de calitate
  • Rezistenta mare
  • Sustinere ortopedica
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.