Saltea Dogma 90×200 cm – Review si Pareri pertinente

Saltea Dogma 90×200 cm – Review si Pareri pertinente

Salteaua Dogma este o saltea prevazuta cu spuma ce ofera un nivel de fermitate mediu si un suport optim corpului in timpul noptii. Pune la dispozitie 12 zone de confort asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii.

Salteaua Dogma dispune de sistem multistrat cu grosimea de 6 cm format din gel vascoelastic, spuma SuperSofrt si fibre naturale BioTherm ce ofera o sustinere eficienta corpului, confort sporit si o buna stabilitate. Tehnologia Duo-System face posibila alegerea nivelului de fermitate dorit, astfel ca o partea va fi mai moale, iar cealalta mai tare.

De asemenea, prezinta sistem AirSense ce permita aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, eliminand rapid toata umezeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte in structura sa.

Intretinerea produsului se realizeaza usor. Este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora produsul ireversibil.

Fiindca este expediata rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si, ulterior, sa fie folosita. Trebuie sa fiti atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul analizat masoara 90 cm latime, 200 cm lungime si 30 cm grosime,a vand o greutate de 11.3 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Dogma este o saltea realizata din materiale de calitate, ce ofera un nivel de confort ridicat si un somn de calitate. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aceasta saltea si de modul in care se odihnesc pe suprafata ei, imbunantatindu-le in mod considerabil somnul. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de avantajos.

Recenzii pe scurt: Dogma 90x200 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 zone de confort
  • Tehnologie Duo-System
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account