Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Double Latex Natural – Review si Pareri generale

Double Latex Natural este o saltea realizata din latex natural, dupa cum sugereaza si numele, oferind un nivel de fermitate mediu si un confort sporit pe tot parcursul noptii. Aceasta are capacitatea de a se mula pe formele corpului si de a ameliora punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Sustine eficient corpul si ofera un suport natural coloanei vertebrale.

Aceasta are in compozitia sa 100% bumbac, umplutura din sase straturi de bumbac si doua straturi de latex, fiecare avand o grosime de 4 cm.

Double Latex Natural compozitie

Compania Karup a fost infiintata in anul 1972 si pune la dispozitie o gama variata de produse de calitate, de la mobilier din pin, pana la canapele, paturi, fotolii si chiar saltele. Produsele sunt atent realizate oferind o buna durabilitate in timp.

Salteaua Double Latex Natural vine la pachet cu o gama variata de dimensiuni si anume:

Saltea Double Latex Natural 80x200 cm

Saltea Double Latex Natural 90x200 cm

Saltea Double Latex Natural 120x200 cm

Saltea Double Latex Natural 200x200 cm

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este important sa stiti ca este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Concluzii si Pareri

Double Latex Natural este o saltea foarte buna realizata din materiale de calitate ce ofera un nivel de confort ridicat, dar si o rezistenta excelenta in timp. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sunt de parere ca este un produs care merita pana la ultimul banut. Confirma faptul ca este deosebit de confortabila, sustine excelent corpul, ameliorand cu succes durerile de spate. De asemenea, este foarte rezistenta si usor de intretinut, drept pentru care considera a fi o achizitie pe cinste. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Double Latex Natural

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizata din materiale de inalta calitate
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.