Saltea Futon Coco Natural 140×200 cm – Review si Sfaturi utile

Saltea Futon Coco Natural 140×200 cm – Review si Sfaturi utile

Futon Coco Natural este o saltea dura, ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind recomandata chiar si pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui. Aceasta este realizata din fibra de nuca de cocos, umplutura din spuma, lana si bumbac.

Salteaua Futon Coco Natural ofera o pozitie anatomica intregului corp, reusind sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. Astfel, musculatura se poate relaxa complet, iar tu te poti bucura de un somn linistit. In plus, imbunatateste si circulatia sangelui.

Modul de intretinere al acesteuia este unul destul de simplu, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 16 cm grosime, avand o greutate de 28 de kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Futon Coco Natural este o saltea tare potrivita pentru cei ce prefera suprafetele mai dure oferind o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se odihnesc bine pe suprafata acesteia, majoritatea fiind deja obisnuiti cu suprafetele mai dure. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Futon Coco Natural 140x200 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine eficient corpul
  • Usor de intretinut
  • Fibre de nuca de cocos, bumbac, lana

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account