Saltea Futon Comfort Natural 160×200 cm – Review si Recomandari

Saltea Futon Comfort Natural 160×200 cm – Review si Recomandari

Futon Comfort Natural reprezinta un model de saltea fabricat in Danemarca ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu si un somn relaxant pe tot parcursul noptii. La baza acesteia se afla spuma elastica ce sustine foarte bine corpul.

Salteaua Futon Comfort Natural este un model lansat de producatorul Karup, companie ce a fost infiintata in anul 1972 si despre care putem spune ca prezinta o vasta experienta in domeniu. In plus, in portofoliul sau detine si alte produse precum canapele, paturi, fotolii si asa mai departe.

Husa saltelei este fabricata in proportie de 100% din bumbac, oferind un mediu curat. Referitor la modul de intretinere al produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda, insa, utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul analizat masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 15 cm grosime, avand o greutate de 25 de kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Futon Comfort Natural este un model de calitate, ce poate fi o alegere potrivita pentru orice utilizator cauta o saltea confortabila realizata din spuma. Cei care au achizitionat-o deja sustin ca se odihnesc foarte bien pe suprafata acesteia, oferind un nivel de fermitate potrivit. De asemenea, apreciaza faptul ca este usor de intretinut si sunt de parere ca a meritat asteptarea, intrucat a durat in jur de o luna sa o primeasca acasa. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Futon Comfort Natural 160x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Confortabila

Contra

  • Livrarea dureaza mai mult decat in cazul altor modele

leave a comment

Create AccountLog In Your Account