Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Futon Latex Natural – Review si Recomandari

Futon Latex Natural este o saltea realizata din materiale de inalta calitate ce asigura un bun confort si o rezistenta excelenta in timp. Aceasta pune la dispozitie un nivel de fermitate si un somn linistit pe tot parcursul noptii.

Salteaua Futon Latex Natural este prevazuta cu doua straturi cu grosimea de 4 cm de latex si umplutura din sase straturi de bumbac. Husa de acoperire este realizata din bumbac in proportie de 100%.

Este un produs foarte usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Acest model de saltea a fost realizat de marele producator Karup care a luat fiinta in anul 1972. Acesta detine in portofoliul sau o gama variata de produse de la mobilier fabricat din pin, pana l ala saltele cofnortabile si nu numai. In general, acestia pun accent pe calitate si durabilitate, astfel incat fiecare client sa fie multumit.

Modelul analizat are o grosime de 18 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Concluzii si Pareri

Salteaua Futon Latex Natural poate fi o alternativa foarte buna pentru cei ce sunt in cautarea unui model realizat din latex, oferind un somn linistit si relaxant. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Este confortabila, usor de intretinut si rezistenta, exact de ceea ce aveau nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Futon Latex Natural

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Latex natural
  • Foarte confortabila
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.