Saltea Hexaflex 140×200 cm – Review si Pareri obiective

Saltea Hexaflex 140×200 cm – Review si Pareri obiective

Hexaflex este o saltea realizata din materiale calitative, ce se adapteaza foarte bine, oferind o pozitie corecta coloanei  vertebrale. Aceasta pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si un confort sporit.

Salteaua Hexaflex este prevazuta cu un sistem multistrat cu grosimea de 8 cm alcatuit din gel vascoelastic, spuma SuperSoft si fibre naturale cu importante proprietati antialergice. Mai mult decat atat, tehnologia Duo-System permite alegerea fermitatii dorite, pe o parte fiind medie, iar pe cealalta mare. De asemenea, salteaua prezinta proprietati antibacteriene si antiacariene, oferind si o temperatura optima pe parcursul noptii.

Sistemul Air-Fresh permite buna ventilare a interiorului saltelei pentru ca toata umiditatea rezultata in timpul somnului sa fie eliminata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura acesteia.

Referitor la intretinerea sa, este suficienta simpla aspirare si aerisire regulata. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce o despachetati, sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti pachetul pentru a nu degrada si produsul.

Dimensiunile acestui model sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 32 cm grosime, avand o greutate de 17.5 kg. Garantia oferita de producatori pentru acest produs este de 2 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Hexaflex este o saltea comoda, potrivita pentru cei ce isi doresc sa aiba parte de un somn relaxant. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea declarand ca este o saltea nici foarte moale, dar nici foarte tare, exact ceea ce aveau nevoie. Le ofera un somn foarte relaxant si odihnitor, iar modul de intretinere este unul extrem de usor. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hexaflex 140x200 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Doua nivele de fermitate
  • Proprietati antibacterie si antiacarieni
  • Sistem Air-Fresh

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account