Saltea LINEA BLUE, Slypo, antialergica, anatomica, 180 x 200 cm, 100 kg/persoana, vata cu fibre de bumbac, Alb : Review detaliat

Saltea LINEA BLUE, Slypo, antialergica, anatomica, 180 x 200 cm, 100 kg/persoana, vata cu fibre de bumbac, Alb : Review detaliat

LINEA BLUE Slypo este o saltea realizata din spuma poliuretanica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Aceasta are capacitatea de a sustine eficient corpul, greutatea maxima recomandata de persoana fiind de 100 de kg.

Salteaua LINEA BLUE Slypo este fabricata din spuma poliuretanica cu celulatie deschisa, ceea ce inseamna ca permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, prevenind in acest fel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Totodat, aceasta ofera o sustinere ortopedica intregului corp asigurand o pozitie anatomica coloanei vertebrale, fiind eficienta si pentru cei cu probleme la acest nivel. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este realizata din poliester si este prevazuta cu insertii de puf siliconic. Totodata, produsul este usor de intretinut fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Poate fi folosita pe ambele fete, ba chiar este recomandata intoarcerea ei de pe o parte pe alta, inversand zona superioara cu cea inferioara, pentru a ii oferi astfel o uzura uniforma.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua LINEA BLUE Slypo poate fi o varianta foarte convenabila la pret ce asigura un somn linistit si relaxant. Cumparatorii actuali sustin ca pentru nevoile lor, aceasta saltea este exact ceea ce le trebuie. Au mai adaugat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, ci exact asa cum isi doreau si cum aveau  nevoie. In plus, sustin ca se intretine usor, o intorc periodic de pe o parte pe alta, iar pana acum nu au intampinat niciun fel de neplaceri. In consecinta, o recomanda mai departe si altor persoane care isi doresc o saltea ieftina pe care se pot odihni bine si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: LINEA BLUE Slypo 180 x 200 cm

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Ofera o sustinere anatomica intregului corp
  • Poate fi folosita pe ambele fete
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account