Saltea Memory Royal Multizone 140×190 cm – Review si Recomandari

Saltea Memory Royal Multizone 140×190 cm – Review si Recomandari

Memory Royal Multizone este un model de saltea realizat in Spania ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu oferind un somn de calitate, relaxant, pe tot parcursul noptii. Ar putea fi o alternativa interesanta, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Salteaua Memory Royal Multizone include un sistem multistrat ce are o grosime de 4.5 cm fiind alcatuit din spuma SuperSoft Ultra Rest si fibre naturale, antialergice. Pentru ca beneficiaza de tehnologia Duo-System, puteti alege nivelul de fermitate dorit, intorcand salteaua de pe o parte pe alta, fiindca o parte este mai moale, iar cealalta mai ferma. De asemenea, prezinta un strat de gel ThodoTherm ce are ca scop mentinerea unui conform termic cat mai bun in timpul somnului. Iar pentru ca pune la dispozitie 12 zone de confort, intreg corpul va fi sustinut corect, asigurand coloanei vertebrale o pozitie cat mai naturala.

Referitor la intretinerea produsului, lucrurile sunt foarte simple. Este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia, fara a se folosi produse chimice  de curatare care ar putea sa o degradeze.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. De asemenea, este recomandat sa fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 140 cm latime, 190 cm lungime si 25 cm grosime, avand o greutate de 16.6 kg. Totodata, acesta vine la pachet cu o garantie de 2 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Memory Royal Multizone este o saltea foarte confortabila ce asigura un somn relaxant si linistit pe tot parcursul noptii. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa. Nivelul de confort s-a imbunatatit remarcabil, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. In consecinta, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Memory Royal Multizone

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie Duo-System
  • Tratament antibacterian si antiacarieni
  • Proprietati anatomice si ergonomice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account