Saltea Memory Royal Multizone 160×200 cm – Review si Pareri avizate

Saltea Memory Royal Multizone 160×200 cm – Review si Pareri avizate

Memory Royal Multizone este o saltea ce pune la dispozitie 12 nivele de confort si un nivel de fermitate mediu, asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. Prezinta in structura sa spuma SuperSoft Ultra Rest si gel Thodo Term.

Salteaua Memory Royal Multizone este realizata din materiale de calitate, fiind un produs fabricat in Spania. Este prevazuta cu sistem multistrat cu grosimea de 4.5 cm alcatuit din spuma Super Soft ultra rest si fibre naturale eantialergice. Tehnologia Duo-System din dotare permite alegerea nivelului de fermitate dorit, intrucat o parte a saltelei va fi mai moale, iar cealalta mai tare. Mai mult decat atat, salteaua a fost tratata antibacterian si antiacarieni. Stratul de gel Thodo Therm ofera un confort termic optim in timpul somnului. In plus, ofera si importante proprietati anatomice si ergonomice, asigurand astfel si un suport lombar potrivit.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu este recomandata folosirea produselor chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime, alaturi de o greutate de 20 de kg. Totodata, vine la pachet cu o garantie de doi ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Memory Royal Multizone poate fi o alegere interesanta in materie de saltele fiind un model extrem de confortabil ce asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Actualii clienti se declara foarte multumiti de ea sustinand ca este foarte comoda, asa cum se si asteptau. In consecinta, se odihnesc excelent pe suprafata ei, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Memory Royal Multizone 160x200 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tratata antibacterian si antiacarieni
  • Tehnologie Duo-System
  • Proprietati anatomice si ergonomice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account