Saltea Multiflex Care 160×200 cm – Review si Pareri pertinente

Saltea Multiflex Care 160×200 cm – Review si Pareri pertinente

Multiflex Care este o saltea ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. Poate constitui o alternativa foarte buna pentru cei care isi doresc sa beneficieze de un somn cat mai confortabil, dar care nu se confrunta cu probleme semnificative la nivelul spatelui.

Salteaua Multiflex Care are la baza un proces de fabricatie ecologic, fiind realizata din spuma cu densitatea de 200 kg/mp si fibra tototerm cu densitatea de 400 g/mp. Aceasta pune la dispozitie doua nivele de fermitate diferite gratie sistemului DuoSystem, in functie de partea pe care este asezata. In acelasi timp, detine un sistem de ventilatie ce permite aerisirea interna a saltelei foarte bine, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiul. Mai mult decat atat, prezinta si sistem igienizat impotriva acarienilor, ciupercilor si bacteriilor.

Totodata, intretinerea produsului este foarte simpla, fiind suficienta aspirarea si aersirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora-o ireversibil. Iar pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce o despachetati sa asteptati 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Aveti grija la instrmentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 21 cm inaltime, cantarind 16.6 kg. Totodata, vine la pachet cu o garantie de 2 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Multiflex Care poate fi o alegere inspirata in materie de saltele, ce asigura o sustinere eficienta corpului si un somn cat se poate de relaxant. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata acesteia. Apreciaza foarte mult posibilitatea alegerii nivelului de fermitate dorit pentru a se putea odihni cat mai bine. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Multiflex Care 160x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Realizata din materiale ecologice
  • Duo System
  • Sistem de ventilatie

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account