Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Paris Memory Latex, 20 cm + Perne Bonus : Review detaliat

Salteaua Paris Memory Latex este un model ce ofera un nivel de fermitate mediu, putand sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana. Poate constitui o alternativa interesanta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Paris Memory Latex prezinta un strat de 4 cm de de spuma VascoElastic Memory cu densitatea de 55 kg/mc, un strat de 12 cm de spuma High Resilience cu densitatea de 30 kg/mc si un strat de 3 cm din latex cu denistatea de 65 kg/mc. Cu alte cuvinte, modelul in discutie ofera o flexibilitate si elasticitate foarte buna, sustinand eficient corpul. De asemnea, ajuta la ameliorarea punctelor de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa de acoperire este matlasata si compactata pe suport textil de vata volumica cu proprietati antialergice, avand o densitate de 400 g/mp. In acelasi timp, husa exterioara esterealizata din bumbac cu densitatea de 400 g/mp. Marele avantaj al acesteia este ca poate fi detasata si igienizata chiar si la spalatoria chimica.

Prezinta o grosime de 20 de cm si este disponibila in variante de 140 x 200 cm, 160 x 200 cm sau 180 x 200 cm. In plus, garantia cu care vine la pachet este de 10 ani. Iar din partea producatorilor aveti si un mic cadou si anume doua perne cadou.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Paris Memory Latex este un model realizat din materiale de inalta calitate, oferind un suport foarte bun corpului si un nivel de confort ridicat. Cumparatorii actuali confirma aceste aspecte si declara ca este de departea cea mai confortabila salteaua pe care au avut-o pana acum. Se pot relaxa foarte bine pe suprafata ei, astfel ca dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa si spala husa pentru o igienizare optima. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Saltea Paris Memory Latex, 20 cm

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Tratament antibacterian
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie 10 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.