Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Pocket Memory Plus, arcuri individuale 24 cm + 4 cm spumă memory, 28 cm + Perne Bonus : Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Revolutia Preturilor aduce oferte variate doar la eMAG!

 

Salteaua Pocket Memory Plus este un model prevazut cu arcuri individuale tip Pocket ce ofera un  nivel de fermitate scazut, deci discutam despre o saltea destul de moale. Prezinta o rezistenta destul de buna, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg de persoana.

Pocket Memory Plus este prevazuta cu un miez format din 600 de arcuri impachetate individual realizate din otel cu diametrul de 1.8 mm foarte rezistent. Fiecare arc are capacitatea de a actiona independent raspunzand eficient la presiunea exercitata, oferind extra-suport acolo unde este necesara.  In jurul miezului, prezinta o carcasa de poliuretan ce intareste marginile saltelei si mareste suprafata de dormit. In plus, beneficiaza si de un topper de spuma VascoElastica Memory cu o grosime de 4 cm si o densitate de 55 kg/mc ce imbunatateste in mod considerabil nivelul de confort, elasticitatea si flexibilitatea saltelei.

Husa produsului este realizata din bumbac, avand o densitate de 400 g/mp si este tratata cu extract de Aloe Vera, oferind un mediu  mai curat si mai sanatos. In plus, prezinta avantajul de a se putea detasa, putand fi introdusa in masina de spalat rufe.

Un avantaj important al acestui model este diversitatea dimensiunilor in care o puteti gasi. Practic, puteti gasi variante de dimensiuni mai putin obisnuite.

In plus, vine la pachet cu o garantie foarte buna, de 10 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Pocket Memory Plus este un model de saltea foarte bun, ce ofera tot confortul de care aveti nevoie, fiind ideal pentru persoanele care prefera suprafetele de dormit mai moi. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru necesitatile sale si pot confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Dimineata nu se mai trezesc cu dureri de spate, ci mult mai bine odihniti. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Pocket Memory Plus

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Tratata cu extract de Aloe Vera
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Garantie de 10 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.