Saltea Basic Vasco Memory Small 14 cm spuma HR + 4 cm Memory – Review detaliat

Saltea Basic Vasco Memory Small 14 cm spuma HR + 4 cm Memory – Review detaliat

Basic Vasco Memory Small este o saltea ferma, dar indata ce te-ai obisnuit cu ea, vei resimti confortul oferit de aceasta. Este ideala pentru a sustine eficient corpul si pentru a ameliora durerile de spate.

Salteaua Basic Vasco Memory Small este o saltea realizata din materiale de calitate, din Belgi, Germania, Franta si Ungaria. Acomodarea cu o astfel de saltea a fost foarte rapida, dupa doar cateva nopti de odihna pe ea, nu as mai renunta la o saltea ferma. Prezinta 4 cm de spuma memory ceasigura o suprafata excelenta care sustine eficient corpul si mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta. In plus, greutatea fiind distribuita pe toata suprafata saltelei, va asigura si o circulatie eficeinta, ameliorand punctele de presiune din zona soldurilor, umerilor si membrelor.

Husa este fixa, deci nu se poate detasa, motiv pentru care a fost matlasata cu vata antialergica si prevazuta cu butoane de aerisire pe fiecare parte. Cu alte cuvinte, toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi rapid eliminata pentru a preveni astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.

Un alt aspect interesant la aceasta saltea se refera la gama variata de dimensiuni in care o gasim disponibila. Practic, o poti gasi in orice dimensiune doresti atat pentru patutul celui mic, cat si pentru patul vostru. In plus, ai timp 30 de zile sa testezi salteaua pentru a te convinge daca este ceea ce ai nevoie si daca intr-adevar te ohinesti bine pe suprafata sa. Totodata, primesti gratuit una sau doua perne, in functie de dimensiunea saltelei comandate.

Concluzii si Pareri 

Basic Vasco Memory Small este o saltea comoda, ce reuseste sa sustina eficient coloana si intregul corp. Clientii sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe ea si confirma si ei ca s-au adaptat destul de repede si s-au indragostit imediat de ea. De asemenea, sustin ca isi merita pana la ultimul banut, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Basic Vasco Memory Small 14 cm spuma HR + 4 cm Memory

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Ferma si confortabila
  • Realizata din materiale de calitate
  • Posibilitatea testarii 30 de zile
  • Amelioreaza durerile de spate

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account