Saltea Slypo amber aero soft memory, 160 x 200 cm, 400 gr/mp, 17 kg, poliuretan, Alb : Review si Recomandari

Saltea Slypo amber aero soft memory, 160 x 200 cm, 400 gr/mp, 17 kg, poliuretan, Alb : Review si Recomandari

Slypo amber aero soft memory este un model de saltea realizat din spuma poliuretanica ce asigura o sustinere ortopedica intregului corp. Poate fi o alternativa interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Salteaua Slypo amber aero soft memory prezinta proprietati ortopedice si anatomice, sustinand corect corpul si oferind o pozitie potrivita coloanei vertebrale. De asemenea, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Totodata, la ameliorarea punctelor de presiune contribuie si stratul de 3 cm de spuma uc memorie.

Un avantaj important al acestei saltele se refera si la sistemul de aerisre 360 de grade, ce permite ventilarea rapida a interiorului saltelei, eliminand astfel toata umzeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata folosirea de produse chimice de cratare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime. In acelasi timp, prezinta o greutate de 17 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Slypo amber aero soft memory poate fi o varianta buna de luat in calcul, ce asigura o pozitie corecta si un somn relaxant pe tot parcursul noptii. Cei care au achizitionat-o confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprarfata ei, fiind nici foarte tare, dar nici prea moale. Poate fi folosita fara probleme si cei cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, acestea ameliorandu-se considerabil. In consecinta, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Slypo amber aero soft memory 160x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Confortabil

Contra

  • Nu au fost identificate
Related Posts

leave a comment

Create AccountLog In Your Account