Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Silver Memory 14+8, Material cu ioni de argint Previ, 125 x 190 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Silver Memory 14+8 este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie si un nivel de fermitate mediu, fiind capabila sa asigure un somn de calitate pe toata durata noptii. Poate fi folosit de catre oricine, cu conditia de a nu depasi greutatea de 120 de kg de persoana. In plus, este recomandata si persoanelor cu probleme la nivelul spatelui, caci sustine eficient corpul, indeosebi coloana vertebrala.

Acest model a fost conceput dintr-un strat de 8 cm de Memory Foam si un alt strat de 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Trebuie avut in vedere faptul ca spuma vasco-elastica permite reactionarea la temperatura si greutatea corpului, mulandu-se perfect pe formele acestuia. Astfel, punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor sunt ameliorate, astfel ca musculatura se poate relaxa complet. Totodata, salteaua ofera proprietati ortopedice, asigurand o pozitie potrivita corpului, indeosebi coloanei vertebrale, ameliorand probleme de la acest nivel.

O caracteristica foarte importanta a saltelei se refera la ionii de argint ce ofera proprietati antimicrobiene, impiedicand dezvoltarea alergenilor si microbilor, pentru a te odihni intr-un mediu cat mai curat si mai sanatos. In acelasi timp, banda tridimensionala permite aerului sa patrunde eficient in interiorul saltelei pentru a elimina umezeala acumulata in timpul somnului. In acelasi timp, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Referitor la modul de intretinere al saltelei, este suficient doar sa aspiri si sa aerisesti regulat salteaua. Totodata, este recomandat sa evitati utilizarea produselor lichide pe suprafata sa, fiindca ar putea fi deteriorata inevitabil. In plus, pentru a ii asigura o uzura uniforma, va trebui sa intoarceti salteaua de pe o parte pe alta o data la trei luni, cu ajutorul manerelor laterale.

Pentru ca salteaua vine rulata si vidata, va fi necesar sa asteptati pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Acest model masoara 125 cm latime si 190 cm lungime, alaturi de o grosime de 25 cm.

Concluzii si Pareri

Silver Memory 14+8 este un model confortabil si rezistent, ce ofera o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa fiind comoda, exact asa cum se asteptau. Treptat, durerile de spate s-au ameliorat, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Silver Memory 14+8 125x190 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta
  • Confortabila
  • Ioni de argint
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *