Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Confort Memory 14+4 Previ, 160 x 190 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Confort Memory 14+4 Previ face parte din seria saltelelor realizate din spuma cu memorie, oferind un nivel de fermitate mediu, fiind o alternativa potrivita chiar si pentru cei mai pretentiosi. In principiu, greutatea maxima de utilizator este aproximata  undeva la 120 de kg.

Salteaua Confort Memory 14+4 Previ prezinta doua straturi si anume: un strat superior realizat din 4 cm de Memory Foam si un strat inferior realizat din  14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. Spuma vasco-elastica are rolul de a reactiona eficient la greuatea si caldura corporala, oferind un suport optim pe toata durata noptii. Mai mult decat atat, spuma din interiorul saltelei se poate mula pe formele corpului, eliberand punctele de presiune din zona genunchilor, bazinului, coatelor si umerilor. In acest fel, muschii se pot relaxa, iar dimineata ne trezim mai relaxati si odihniti. In plus, poate fi folosita chiar si de catre cei ce sufera de scolioza, hernie si sciatica.

In zonele laterale, se afla o banda tridimensionala ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei, astfel incat toata umezeala acumulata in timpul somnului sa fie eliminata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa. In plus, o data la trei luni este bine sa o intoarceti de pe o parte pe alta pentru a ii asigura in timp o uzura uniforma. Mai mult decat atat, beneficiaza de manere speciale pentru a fi mai usor de manevrat.

In ceea ce priveste modul de intretinere al saltelei, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient doar sa o aspiri periodic si sa o aerisesti. Iar pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 cm latime, 190 cm lungime si 21 cm  grosime.

Concluzii si Pareri

Confort Memory 14+4 Previ este un model de saltea foarte confortabila, potrivita si pentru persoanele cu probleme la nivelul spatelui. Cumparatorii se declara foarte multumiti de ea si sustin ca diferenta intre ea si vechea saltea se simte foarte mult, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Confort Memory 14+4 Previ 160x190 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Banda tridimensionala
  • Manere laterale
  • Spuma cu memorie

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *