Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Silver Memory 14+8, Material cu ioni de argint Previ, 100 x 200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Silver Memory 14+8 reprezinta un model de saltea din gama celor cu memorie, ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, putand oferi un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Poate reprezenta o alternativa pentru oricine, insa sigura conditie ar fi sa nu se depaseasca greutatea de 120 de kg de persoana. Mai mult decat atat, este chiar recomandata celor care sufera cu probleme la nivelul coloanei vertebrale, fiind ii asigura acesteia o pozitie corecta si naturala.

Modelul in discutie este realizat din 8 cm de spuma Memory Foam si 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Dupa cum bine stim, spuma vasco-elastica permite reactionarea la temperatura si greutatea corporala, mulandu-se foarte bine pe formele corpului. Punctele de presoiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor sunt ameliorate, iar musculatura se poate relaxa foarte bine. In acelasi timp, salteaua prezinta proprietati ortopedice, oferind corpului, mai ales coloanei vertebrale, astfel ca probleme localicalizate la acest nivel vor fi ameliorate.

De asemenea, este important de amintit faptul ca salteaua detine in compozitia sa ioni de argint despre care stim ca prezinta importante proprietati antimicrobiene, prevenind dezvoltarea microbilor si alergenilor, astfel incat sa te poti bucura de un mediu sanatos si curat. In plus, banda tridimensionala localizata in lateral permite aerului sa patrnda in structura acesteia, eliminand umezeala acumulata in timpul somnului, prevenind formarea mucegaiului sau dezvoltarea bacteriilor.

In ceea ce priveste modul de intretinere, este recomandat doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu trebuie folosite produse lichide pe suprafata sa. Pentru a ii oferi o uzura uniforma, este necesar ca o data la trei luni sa o intoarceti de pe o parte pe alta, iar acest lucru devine mai facil datorita manerelor laterale.

Fiindca salteaua este expediata in forma rulata si vidata va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Dimensiunile acestui model sunt de 100 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Personal, recomand salteaua Silver Memory 14+8 pentru ca este confortabila si rezistenta, astfel ca ne odihnim foarte bine pe suprafata ei. Cumparatorii declara ca exact cum se asteptau, foarte confortabila, ceea ce ii multumeste. In plus, progresiv au simtit cum durerile de la nivelul spatelui s-au ameliorat, fapt pentru care o recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Silver Memory 14+8 100x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Ioni de arginti
  • Rezistenta
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *