Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Kring Ortopedic Relax, 160×200 cm, H18 cm, husa cu fermoar

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Kring Ortopedic Relax este o saltea foarte interesanta ce face parte din gama saltelelor ortopedice, capabile sa ofere un somn relaxant, dar mai ales, o pozitie corecta a corpului. Aceasta reuseste sa ofere multiple beneficii despre care vom discuta in cadrul acestui material.

In primul rand, este important de stiut faptul ca salteaua Kring Ortopedic Relax ofera un nivel de fermitate mediu. Totodata, prezinta proprietati ortopedice, reusind astfel sa ofere un suport optim corpului, mai ales pentru cap, gat, coloana, brate si picioare, astfel ca va asigura o pozitie corecta si naturala coloanei vertebrale. De asemenea, reuseste sa elimine punctele de presiune din zona umerilor, coatelor si genunchilor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet, pentru a oferi un somn cat se paote de relaxant. La nivelul de confort ridicat contribuie si spuma standard cu proprietati hipoalergenice ce prezinta profilare tip cofrag, oferind astfel o senzatie optima de confort.

Totodata, salteaua este special gandita pentru a permite aerului sa patrunda in interiorul sau pentru a elimina foarte rapid umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, puteti tine la distanta bacteriile si mucegaiul, bucurandu-va de un mediu curat si sanatos.

Un alt avantaj pe care il ofera aceasta saltea si pe care, personal, il apreciez foarte mult se refera la husa detasabila. Aceasta poate fi spalata si igienizata corespunzator chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Indiferent de pozitie preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, salteaua asigura tot confortul de care avem nevoie. In plus, pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa o despachetam si sa asteptam o anumita perioada de timp, pentru a reveni la forma initiala si, ulterior, sa o putem folosi.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Parerea mea onesta despre Kring Ortopedic Relax este ca reprezinta o reala surpriza placuta pe care ne-au facut-o cei de la Kring, care au lansat de curand o serie de saltele foarte confortabile, dat si foarte ieftine. Cumparatorii confirma faptul ca este o saltea comoda si chiar sunt incantati de ea. Sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar faptul ca pot spala husa in masina de rufe constituie un avantaj important. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Kring Ortopedic Relax 160x200 cm

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabila
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila
  • Spuma de calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *