Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Eco Fresh, 5 Zone de confort, ortopedica, anatomica, husa aloe vera, 90×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Saltea Eco Fresh 90×200 cm

Eco Fresh este o saltea foarte buna, capabila sa iti asigure cele mai bune conditii in timpul somnului. Insa, inainte de toate, ca de fiecare data, iti propunem sa afli tot ceea ce se poate despre aceasta saltea si iti impartasim atat experienta noastra, cat si a altor utilizatori.

Salteaua Eco Fresh face parte din seria saltelelor ortopedice, avand spuma profilata cu 5 zone de confort, pentru o pozitie corecta si un somn linistit.

Aceasta este realizta din spuma poliuretanica elastica, avand o grosime de 16 cm si 5 zone de confort cu efect de micromasaj. Astfel, are capacitatea de a elimina zonele de presiune, distribuind uniform greutatea corporala pe suprafata saltelei.

Este hipoalergenica astfel ca poate fi folosita chiar si de catre persoanele alergice. Este creata dupa o tehnologie speciala, vizand eliminarea durerilor de spate, dar si buna ventilare in timpul somnului, mentinand un mediu uscat, departe de acarieni.

Husa este matlasata, fiind conceputa dintr-un material textil anti-alergenic, tratat cu extract de Aloe Vera, binecunoscut pentru proprietatile anti-inflamatoare si alte efectiv benefice asupra organismului uman.

Aloe Vera prezinta nu mai putin de 160 de substante biologice, inclusiv enzime, vitamine, acizi grasi, minerale si aminoacizi. Mai mutl decat atat, prezinta proprietati antiseptice, conducand la un echilibru bioenergetic optim al organsimului.

Husa poate fi detasata foarte usor si se poate spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca vine rulata si vidata, este nevoie de minim 6 ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile acestui model sunt de 90×200 cm, avand o greutate de 10 kg

Concluzii si pareri

In opinia mea, salteaua Eco Fresh merita achizitionata pentru ca este ferma si, in acelasi timp, confortabila, asigurand un somn linistit. Clientii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc exelent pe ea, asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale, astfel ca nu au mai avut probleme cu spatele. In plus, apreciaza raportul calitate/pret excelent. Daca esti si tu interesant de o oferta buna de pret, te invitam sa intri aici.

Recenzii pe scurt: Saltea Eco Fresh 90x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • tratata cu extracte de Aloe Vera
  • confortabila
  • pret avantajos
  • hipo-alergenica

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *