Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Dormeo Memory 2+12 Fresh Supreme – Review si Recomdari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Dormeo Memory 2+12 Fresh Supreme este o saltea realizata din materiale de calitate, reusind sa ofere un somn confortabil si relaxant pe tot parcursul noptii. Ar putea fi o alternativa pentru toti cei care cauta o saltea realizata din spuma confortabila, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii interesante.

Salteaua Dormeo Memory 2+12 Fresh Supreme este realizata din 12 cm de spuma ferma Ecocell si 2 cm de spuma cu memorie. Ofera un sprijin ferma, in timp ce se muleaza eficient pe formele corpului, astfel incat sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. Musculatura se poate relaxa complet, iar tu te vei bucura de un somn linistit. In plus, indata ce te ridici de pe saltea, aceasta va reveni la forma initiala, iar in timp, se comporta foarte bine.

Mai mult decat atat, interiorul sau este prevazut cu trei zone perforate vertical sprijind eficient corpul, iar pe de alta parte, aerul va putea circula in interiorul sau si va putea indeparta umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, veti tine la distanta bacteriile si mucegaiul. In plus, la buna ventilare contribuie si plasa 3D amplasata pe lateralele saltelei. De asemenea, salteaua este tratata cu Clean Effect Silver ce protejeaza produsul impotriva acarienilor si alergenilor, asigurand un mediu sanatos pentru un somn linistit. Acesta se refera la o combinatie unica de fibre invelinte in argint despre care bine stim ca ofera importante proprietati anti-bacteriene si anti-acariene.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse de curatare lichide pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Concluzii si Pareri

Dormeo Memory 2+12 Fresh Supreme este o saltea confortabila si rezistenta, ce se comporta foarte bine in timp. Clientii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Durerile de spate s-au ameiorat considerabil, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Dormeo Memory 2+12 Fresh Supreme

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Spuma Ecocell
  • Tratament Clean Effect Silver

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *