Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Eco Fresh, 5 Zone de confort, ortopedica, anatomica, husa aloe vera, 180×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Saltea Eco Fresh 180×200 cm

Eco Fresh este una dintre cele mai avantajoase saltele privita atat din perspectiva calitatii, cat si a pretului. Insa, in mod evident, fiecare avem preferinte diferite chiar si atunci cand vine vorba despre saltea. Unele persoane prefera o saltea mai moale, altele mai tare, insa personal, aleg ca salteaua pe care ma odihnesc sa aiba o fermitate medie. Insa acest lucru depinde si de alti factori. De exemplu, daca ai probleme serioase cu spatele, cel mai probabil, doctorul iti va recomanda o saltea mai tare. In principiu, daca probleme nu sunt foarte mari, poti alege o saltea cu fermitate medie sau chiar medie spre mare, cum este acest model.

Salteaua Eco Fresh face parte din gama saltelelor ortopedice fiind prevazuta cu spuma profilata avand 5 zone de confort, ce asiugra un suport foarte bun pentru corp pe toata durata noptii, dar si o aerisire corespunzatoare.

Este prevazuta cu spuma poliuretanica elastica, ce are o grosime de 16 cm. Cele 5 zone de confort au efect de micromasaj, preluand din presiunea corporala si distribuind uniform greutatea corpului.

Este un model hipoalergenic, recomandat si pentru persoanele alergice. Asigura o sustinere corecta si ferma a corpului, iar tu te vei simti cat se poate de odihnit. In acelasi timp, existand cele 5 zone diferentiate si structura cu celule deschise, salteaua asigura o buna permeabilitate, elasticitate si aerisire, tiandn la distanta umezeala acumulata in timpul somnului si, implicit, mucegaiul si acarienii.

Husa cu care este prevazuta aceasta saltea este realizata dintr-un material tratat cu Aloe Vera avand proprietati anti-inflamatoare, dar si alte efective benefice asupra organismului. Poate fi detasata si spalata foarte simplu in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca vine rulata, va avea nevoie de cel putin 6 ore pentru a isi reveni la forma initiala.

Poate suporta o greutate de pana la 120 kg de persoana.

Dimensiunile saltelei sunt de 180×200 cm si cantareste 19 kg.

Concluzii si pareri

Salteaua Eco Fresh este un model destul de confortabil, capabil sa asigure cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Clientii sustin ca se odihnesc foarte bine pe ea, iar dimineata se trezesc mult mai odihniti. Au mai adaugat ca este o achizitie foarte buna si apreciaza raprotul calitate/pret foarte bun. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • confortabila
  • potrivita si pentru persoanele cu probleme de santate
  • 5 zone de confort
  • tratata cu extract de Aloe Vera
  • anti-alergenic

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *