Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Kring Bianco, Superortopedic, 160×200 cm, H 25 cm, husa cu fermoar

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Kring Bianco este o saltea foarte buna si inalta, ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort sporit pe tot parcursul noptii. Poate fi o alternativa de luat in calcul si pentru cei care au probleme localizate la nivelul spatelui, insa mai multe detalii va vom oferi in cele ce urmeaza.

Salteaua Kring Bianco este realizata din doua straturi de spuma si anume: la baza superotopedica si la suprafata moale. Gratie bazei superortopedice, salteaua va reusi sa mentina dreapta coloana vertebral, distribuind, totodata, uniform greutatea corporala. Mai mult decat atat, spuma moale preia forma anatomica a corpului, eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet, iar tu sa poti beneficia de un somn relaxant si linistit.

Husa cu care a fost prevazuta salteaua este realziata din textil Silver Neky ce ofera proprietati antistatice si un mediu sanatos. Mai mult decat atat, aceasta a fost prevazuta cu un fermoar ce va permite detasarea facila si spalarea in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si o grosime impresionanta de 25 de cm.

Concluzii si Pareri

Desi initial am fost reticient in ceea ce priveste saltelele Kring fiindca nu aveam foarte multe informatii caci, la momentul respectiv, erau nou aparute, vreau sa spun ca am ramas placut surprins indeosebi de salteaua Kring Bianco. Este, intr-adevar, foarte confortabila, ba chiar mai confortabila decat alte modele cu preturi ceva mai piperate. Cumparatorii actuali confirma, la randul lor, aceste lucruri si sustin ca se odihnesc foarte bine pe ea. Este suficient de inalta, asa cum si-ar fi dori si sustine eficient corpul. Multi dintre ei au observat si ameliorari ale durerilor de spate cu care se confruntau in trecut. In plus, apreciaza faorte mult faptul ca husa se poate detasa, asigurandu-i astfel o igienizare optima. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Kring Bianco 160x200 cm

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabila
  • Grosime mare
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *