Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Super Ortopedica Tri Flexa, 12+3+3 Memory, Anatomica, Husa antibacteriana 140 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Tri Flexa este un  model de saltea realizata din spuma cu memorie oferind un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Salteaua in discutie a fost dezvoltata in colaborare cu medici ortopezi, oferind astfel un somn de calitate pe tot parcursul noptii.

Salteaua ortopedica Tri Flexa este prevazuta la baza cu spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, asigurand o sustinere anatomica corpului si, mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Poate fi utilizata si de catre persoanele cu probleme la nivelul coloanei. Zona de confort este realizata din doua straturi de spuma poliuretanica cu nivele de fermitate diferite: 3 cm de spuma Green Therm Memory ce reactioneaza excelent la caldura corporala, multandu-se pe formele acestuia, astfel incat, punctele de presiune din zona umerilor, genunchilor, coatelor si bazinului sunt ameliorate, dar si 3 cm de spuma elastica Green Form HD ce actioneaza ca un strat intermediar de mini arcuri intre baza si stratul de memory, sporind nivelul de confort al acesteia. In plus, spuma HD previne propagarea miscarilor realizate de partener in timpul somnului, astfel ca nu te va mai deranja.

Acest model de saltea poate fi folosit pe ambele parti, oferind nivele de fermitate diferite. Partea cu baza de sustinere ferma asigura un nivel de fermitate mai mare, in timp ce partea fabricata din spuma Green Therm Memory este mai moale.

Husa saltelei este fabricata din tesatura antibacteriana foarte placuta la atingere, fiind matlasata pe partea superioara cu vatelina. In plus, Tri Flexa dispune de mesa 3D, ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei pentru evaporarea rapida a umezelii rezultalte in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul vor fi tinute la distanta de aceasta saltea.

Poate fi folosita cu incredere de catre persoane cu greutati de pana la 100 de kg. Iar fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetarea ei, sa asteptati pana la  de ore pentru a reveni la forma initiala sa poata fi utilizata.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Salteaua Tri Flexa este un model confortabil si rezistent, ce ofera un somn de calitate pe toata durata noptii. Clientii sunt multumiti de ea declarand ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Prin urmare, dimineata se trezesc mai bine odihniti si fara dureri de spate. O recomanda mai departe si sunt de parer ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Tri Flexa 140x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Foarte confortabila
  • Proprietati anatomice si ortopedice
  • Mesa 3D Free Air

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *