Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 face parte din seria modelelor ce beneficiaza de proprietati ortopedice, totodata, oferind un nivel de fermitate mediu – ridicat, dar si un nivel de confort ridicat. Asigura o pozitie corecta si confortabila pe parcursul noptii, iar, in opinia mea, ar putea constitui o alternativa interesanta, dar, mai intai, va propun sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare.

Structura saltelei Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 prezinta doua straturi: un strat superior realizat din 5 cm de Memory Aquagel-Airfresh, dar si un strat inferior alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica High Resilience. Gratie acesteia, greutatea corpului este distribuita in mod uniform, reusind astfel sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze in totalitate. Mai mult decat atat, asigura si o circulatie buna a sangelui.

Husa produsului este foarte placuta la atingere, astfel ca cearceaful nu va aluneca de pe suprafata sa. In plus, permite aerului sa patrunda in interiorul sau, eliminand in acest fel toata umezeala acumulata in timpul somnului. Bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte in interiorul sau, iar tu te vei putea bucura de un mediu curat si sanatos. In plus, husa este tratata cu microcapsule de Aloe Vera, care ofear proprietati antibacteriene, antialergice si antistatice, pentru un somn sanatos.

Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana. Avand in vedere ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare, sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi reveni la forma initialal si pentru a putea fi utilizata. In ceea ce priveste intretinerea ei, este suficeint sa o aspirati si aerisiti periodic. Pentru a ii asigura o uzura uniforma, producatorii recomanda intoarcerea saltelei de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona inferioara cu cea superioara.

Aceasta masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 22 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 este un model de saltea foarte confortabila si rezistenta, capabila sa ofere un somn linistit si sanatos. Cumparatorii sunt multumiti de ea declarand ca somnul lor s-a imbunatatit considerabil de cand se odihnesc pe suprafata sa. Nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, astfel ca le-a fost usor sa se adapteze cu nivelul sau de fermitate. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 140x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa Soft Care Aloe Vera
  • Proprietati ortopedice
  • Amelioreaza punctele de presiune

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *