Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Domine MultiSuport Silver Memory – Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Domine MultiSuport Silver Memory este o saltea cu fermitate medie capabila sa sustine corect corpul si sa ofere confortul de care aveti nevoie in timpul somnului. In plus, se comporta destul de bine in timp, fiind o varianta accesibila ca pret oricarui utilizator. Totodata, este important de mentionat inca de la inceput faptul ca acest model de saltea are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua Domine MultiSuport Silver Memory este realizata din 10 cm de spuma poliuretanica cu o densitate de 28/40 kg/mc, 4 cm de spuma elastica High Resilience cu densitate de 30-28 kg/mc si 2 cm de memory foam cu densitatea de 50/15 kg/mc. Stratul realizat din spuma elastica High Resilience si cel din spuma cu memorie au capacitatea de a prelua greutatea corporala, mulandu-se pe formele corpului si eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. In acest fel, musculatura se poate relaxa in totalitate, iar voi va veti putea bucura de un somn linistit. De asemenea, indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe burta sau pe lateral, acest model de saltea va ofera confortul dorit.

Husa produsului este realizata din poliester si tratata cu Silver Ion despre care stim ca  beneficiaza de proprietati antibacteriene. De asemenea, aceasta a fost prevazuta cu fermoar, putandu-se detasa si spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Fiindca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetarea acesteia, sa asteptati in jur de 24 de ore pentru a reveni la forma initiala, putand fi ulterior folosita.

Acest model poate fi regasit intr-o multitudine de variante de dimensiuni: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, respectiv 180 x 200 cm. Grosimea acesteia este de 16  cm. In plus, daca o achizitionati de aici, veti primi o lenjerie cadou.

Concluzii si Pareri

Domine MultiSuport Silver Memory este o saltea confortabila si rezistenta, capabila sa ofere un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Clientii au declarat ca nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, ci exact asa cum trebuie pentru a le asigura un somn confortabil. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator in masina de spalat rufe. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Domine MultiSuport Silver Memory

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Suport anatomic
  • Foarte confortabila
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *