Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 90 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh 14+2 Previ, 90 x 200 cm

Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh 14+2 Previ, 90 x 200 cm este o saltea ferma, ce reuseste sa sustina eficient corpul, indeosebi coloana vertebrala. Este potrivita chiar si pentru persoanele care sufera de hernie, scolioza sau sciatica.

Este prevazuta cu strat superior de Memory Aquagel-AirFresh de 2 cm si strat inferior de spuma poliuretanica de 14 cm. Totodata, gratie benzii tridimensionale, este posibila o aerisire optima, fiindca aceasta permite aerul sa circule foarte bine prin structura sa.

Materialul este termoregulator, antialergic si antitranspirant, asigurand un confort termic sporit, dar fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii.

In plus, tesatura de acoperire este foarte placuta la atingere, fiind imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, ceea ce presupune o multitudine de beneficii. Revigoreaza pielea, dar tine la distanta si acarienii.

Datorita spumei vasco-elastice memory, aceasta va reactiona prompt la greutatea si caldura coprului pe toata durata noptii. Astfel, vor fi eliminate punctele de stres, relaxand musculatura si protejand articulatiile.

De asemenea, este usor de intretinut fiind suficienta doar aspirarea ei periodica. In niciun caz, nu va trebui sa folosesti detergenti lichizi pe suprafata sa.

Iar pentru ca vine rulata, va avea nevoie de 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Masoara 90×200 cm si are o inaltime de 18 cm. Greutatea acesteia este de 13 kg.

Concluzii si pareri

Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh 14+2 Previ, 90 x 200 cm este o saltea ferma ceea ce face ca intreg corpul sa aiba o pozitie corecta in timpul somnului. Inca dupa prima noapte, clientii spun ca au simtit diferenta. S-au trezit fara dureri de spate si mult mai bine odihniti. In plus, acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti verifica oferta.

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • ortopedica
  • ferma, dar comoda
  • sustine eficient corpul
  • microcapsule de Aloe Vera
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *