Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Review: Saltea ortopedica Ted Memory Termoflex Sky Dreams, 160×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ted Memory Termoflex Sky Dreams este o saltea extrem de confortabila, realizata din spuma poliuretanica, ce ofera un somn de calitate si o pozitie corecta corpului pe toata durata noptii. In continuare, vom discuta pe larg despre ceea ce presupune aceasta saltea pentru a verifica daca merita sau nu achizitionata!

Salteaua Ted Memory Termoflex Sky Dreams prezinta un miez compus din spuma poliuretanica cu o densitate de 25 de kg/mc, grosimea fiind de 16.5 cm. In partea superioara, detine un strat de 1.5 cm de spuma cu memorie avand o densitate de 50 kg/mc, iar in partea inferioare este prevazut cu fibre de poiliester siliconizat cu o densitate de 300 g/mp. Ofera proprietati ortopedice, sustinand eficient coprul, astfel incat coloana sa capete o pozitie naturala, iar voi sa va putea bucura de un somn linistit si relaxant.

Modelul in discutie se intretine foarte usor, fiind recomanda doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Pe de alta parte, nu este bine sa folositi produse lichide de curatare pe suprafata acesteia fiind ar putea-o degrada ireversibil.

Salteaua ortopedica Ted Memory Termoflex Sky Dreams poate sustine o greutate a corpului de pana la 90 de kg de persoana. Dimensiunile acesteia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime. Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala, iar ulterior, sa poata fi utilizata.

Concluzii si Pareri

Salteaua Ted Memory Termoflex Sky Dreams poate fi o alternativa de luat in calcul ce asigura un confort ridicat, dar si o durabilitate mare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca nivelul de confort s-a imbunatatit foarte mult. Durerile de spate s-au ameliorat, iar in cazul unora, chiar au disparut. Sunt de parere ca au facut o alegere buna, pe care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Recenzii pe scurt: Ted Memory Termoflex Sky Dreams 160x200 cm

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *