Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Emera, 16 Cm Grosime, 180X200 Cm, spuma, husa cu aloe vera, suport ortopedic, antialergica, antibacteriana, protectie impotriva transpiratiei

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Emra 180×200 cm este o saltea ortopedica, realizata din spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu si un somn de calitate. Reuseste sa asigure o pozitie corecta corpului, fiind potrivita chiar si celor care sufera de probleme la nivelul spatelui, singura conditie fiind, insa, ca greutatea sa nu depaseasca 100 de kg de persoana.

Salteaua Emra este o saltea destul de dura, oferind proprietati ortopedice, ceea ce inseamna ca va asigura o pozitie corecta corpului, mai ales coloanei vertebrale. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet, iar tu sa poti avea parte de un somn linistit.

Husa este tratata cu extract de Aloe Vera ofera protectie impotriava transpiratiei, este antialergica si antibacteriana, oferind un mediu curat pe tot parcursul noptii.

Pentru intretinerea produsului, este necesara aspirarea si aerisirea periodica. Se recomanda a nu se folosi detergent sau produse chimice pentru curatarea acesteia, fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

In plus, daca achizitionat aceasta saltea de aici, primiti gratuit si o husa de protectie pe care o consider foarte utila si care va va ajuta sa protejati mai bine salteaua. Aceasta husa poate fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 16 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Emra este o saltea ortopedica, ce asigura o pozitie corecta corpului in timpul somnului, dar si un mediu curat, datorita husei tratate cu Aloe Vera. In general, cumparatorii s-au declarat multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata ei sustinand ca nu le-a fost greu sa se obisnuiasca cu fermitatea acesteia. De asemenea, au apreciat mica atentie oferita din partea producatorilor si anume husa de protectie care le este de foarte mare folos. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Saltea Emera 180x200 cm

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Protectie cadou

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *