Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Green Future Super Ortopedica Purple Line 160×200 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future Super Ortopedica Purple Line 160×200 cm este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand o pozitie corecta corpului. Poate fi o varianta chiar si pentru cei ce sufera de probleme cu spatele, singura conditie este ca greutatea sa nu depaseasca 100 de kg de persoana.

Salteaua Green Future Super Ortopedica Purple Line 160×200 cm este realizata din spuma poliuretanica si ofera proprietati ortopedice si anatomice, asigurand o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze in timpul somnului. Este confortabila indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe burta sau pe lateral.

Salteaua poate fi folosita pe ambele parti, ba chiar este recomandat sa o mutati de pe o parte pe alta pentru o uzura uniforma.

Husa acesteia este realizata din poliester cu insertii de puf siliconic. Se intretine usor, fiind necesara simpla aspirare si aerisire periodica. Nu folositi produse chimice de curatare, fiindca salteaua ar putea fi degradata iremediabil.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala pentru a putea fi utilizata.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Green Future Super Ortopedica Purple Line 160×200 cm este o saltea destul de tare care reuseste sa ofere un suport optim corpului pe parcursul noptii. Cumparatorii sustin ca s-au obisnuit destul de repede cu nivelul de fermitate al acesteia, iar cei care prezentau dureri la nivelul spatelui, pot confirma ca acestea s-au ameliorat treptat. De asemenea, au mai declarat ca se comporta bine in timp, iar in general, sunt multumiti de alegerea facuta. O recomanda si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Green Future Super Ortopedica Purple Line 160x200 cm

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Amelioreaza punctele de presiune

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *