Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory, Anatomica, Ortopedica, 160×200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future Cool Bamboo Memory este o saltea realizata de catre cei de la Green Future in colaborare cu medici ortopezi si specialisti alergologi, oferind un nivel de fermitate destul de mare. Principalul sau scop este acela de a oferi corpului o pozitie corecta, mai ales coloanei vertebrale. Astfel, veti putea avea parte de un somn sanatos si linistit, iar calitatea vietii vi se va imbunatati.

Salteaua ortopedica Green Future Cool Bamboo Memory prezinta la baza spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, asigurand o sustinere anatomica corpului, dar mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Spuma Green Therm Memory cu particule Arctic gel alaturi de fibrele din bumbac, creeaza un strat de confort suplimentar, avand rolul de a se mula pe liniile corpului si de a elimina punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. Bambusul aduce beneficii importante cum ar fi proprietatile antialergice si antimicrobiene, previne dezvoltarea bacteriilor si microbilor pe suprafata sa. Mai mult decat atat, are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplacute. Gratie structurii cu goluri multiple ale fibrei, umezeala rezultata in timpul somnului este eliminata foarte rapid, prevenind in acest fel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Salteaua Green Future Cool Bamboo Memory prezinta doua nivele de fermitate si anume: o fata foarte femra si cealalta fata putin mai moale.

Referitor la modul de intretinere al produsului, nu este nimic complicat. Producatorii recomanda doar aspirarea si aerisirea periodica a saltelei. Pe de alta parte, se recomanda evitarea utilizarii de produse chimice de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea fi degradata ireverisibil.

Pentru ca aceasta este livrata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare, sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. De asemenea, v-as sfatui sa fiti foarte atenti la modul in care desfaceti ambalajul pentru a nu avaria produsul.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime

Concluzii si Pareri

Green Future Cool Bamboo Memory este o saltea, in general, confortabila, care se comporta bine in timp si de care cumparatorii au fost multumiti. Concret, acestia au declarat ca se odihnesc excelent pe suprafata ei, iar diferenta intre aceasta si vechea saltea este foarte mare. Nivelul de fermitate nu a fost o problema pentru ei, adaptandu-se foarte usor. In plus, in cazul multora, durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere si considera raportul calitate/pret excelent.

Opinii pe scurt: Green Future Cool Bamboo Memory 160x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • 2 nivele de fermitate
  • Fire de bambus
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *