Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Set saltea URANUS Spring Comfort plus 2 perne ortopedice memory 52×32 cm, 180x200x26

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

URANUS Spring Comfort este o saltea prevazuta cu saltea cu plasa de arcuri, oferind importante proprietati ortopedice si un nivel de fermitate mediu spre mare. In acelasi timp, aceasta este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua URANUS Spring Comfort este realizata pe o structura semi-dura, ceea ce inseamna ca poate fi folosita si de catre cei ce sufera de diverse probleme la nivelul spatelui. Dispune de arcuri Bonell printre care au fost inserate trei straturi de burete cu o grosime de 4 cm. Mai mult decat atat, acestora li se adauga si un strat special de feltru, fiind o pasla rigidizata cu adeziv. Este incadrata atat pe lungime, cat si pe latime de un burete cu o grosime de 8 cm.

Acest model de saltea este exrem de usor de intetinut pentru ca este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. In acelasi timp, nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata acesteia fiindca ar putea fi deteriorata ireversibil.

Salteaua analizata urmatoarele dimensiuni: 180 cm latime, 200 cm lungime si 26 cm inaltime, avand o greutate de 43 de kg.

Trebuie sa mentionam faptul ca in cazul in care achizitionati aceasta saltea, producatorii ofera cadou doua perne ortopedice prevazute cu spume cu memorie ce au o latime de 32 cm si o lungime de 52 cm. De asemenea, acestea dispun de un nucleu confectionat din spuma cu memorie, ce prezinta o densitate de 55 kg/mc, astfel ca poate fi folosita inclusiv de catre cei ce sufera de diverse afectiuni la nivelul coloanei vertebrale.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

URANUS Spring Comfort este un model de saltea potrivit pentru cei ce au nevoie de o saltea ferma si le prefera, in speta, pe cele prevazute cu arcuri. Clientii actuali sustin ca este o saltea destul de buna pentru nevoile lor, odihnindu-se eficient pe suprafata ei. In acelasi timp, au declarat ca si pernele sunt suficient de comode si apreciaza cadoul oferit de producatori. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Perne cadou

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *