Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea Adry Cool MultiPocket Springs Memory Ted, 180×200 cm, 7 zone profilate, husa detasabila

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Adry Cool MultiPocket Springs Memory Ted este o saltea foarte buna, realizata din arcuri si spuma ce ofera un nivel de fermitate mediu si un somn confortabil. Poate fi o varianta foarte inspirata mai ales pentru cei ce prefera saltelele cu arcuri.

Salteaua Adry Cool MultiPocket Springs Memory Ted este prevazuta cu sapte zone profilate fiind ideale in special pentru cei ce sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui din cauza pozitiei incorecte. Ofera o sustinere anatomica intregului corp si permite musculaturii sa se relaxeze complet. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, asigurand si o circulatie sanguina optima.

Husa din dotare este prevazuta cu fermoar in partea laterala, ceea ce inseamna ca o poti detasa foarte usor, ulterior, putand fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In acest fel, ii vei putea asigura o igienizare potrivita.

Atentie, insa, caci producatorii nu recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata saltelei. Aceste substante ar putea pune in pericol salteaua degradand-o inreversibil.

Dimensiunile acestui model sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 22 cm grosime. Mai mult decat atat, producatorii ofera pentru acest model o garantie foarte mare de pana la 8 ani.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Adry Cool MultiPocket Springs Memory Ted poate fi o alternativa interesanta in materie de saltele pentru cei ce prefera modelele cu arcuri in detrimentul celor cu spuma, oferind confort, dar si o buna rezistenta in timp. Mai mult decat atat, cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Este exact cum isi doresc sa fie o saltea si intr-adevar pot confirma ca este rezistenta. Apreciaza si faptul ca pot detasa husa pentru a ii oferi o igienizare potrivita, astfel foarte important, cu atat mai mult daca au si copii. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Adry Cool MultiPocket Springs Memory Ted 180x200 cm

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone profilate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie foarte mare
  • Confortabila si foarte rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *