Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea ortopedica Elite Fresh Memory 16+4 Sleepline, 140x200cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Elite Fresh Memory 16+4 Sleepline este o saltea prevazuta cu spuma cu memoriie si spuma poliuretanica, ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort pe masura. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua Elite Fresh Memory 16+4 Sleepline este realizata din doua straturi de spuma: un strat superior alcatuit din 4 cm de spuma cu memorie, adaptandu-se pe formele corpului, ameliorand tensiunea din muschi si coloana vertebrala si un strat de baza cu grosimea de 16 cm de spuma poliuretanica profilata pe sapte zone de confort. Reuseste sa amelioreze cu succes punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet, iar voi sa va puteti bucura de un somn linistit.

Husa produsului a fost tratata antibacterian, anti-praf si anti-fungic, oferind astfel un mediu igienic si sanatos. In ceea ce priveste intretinerea produsului in sine, este suficient doar sa il aspirati si aerisiti periodic. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Pentru salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati minim 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu risca sa deteriorati produsul.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime. Totodata, salteaua vine la pachet cu o garantie destul de mare de 6 luni.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Elite Fresh Memory 16+4 Sleepline este un model foarte confortabil si rezistent, ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Clinetii sunt foarte incantati de ea si sustin ca nivelul de confort s-a imbunatit realmente.  Se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, fiind exact ceea ce si-au dorit. Multi dintre ei au putut resimti chiar si ameliorari ale durerilor de spate, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. O recomanda cu incredere si altor persoane, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Elite Fresh Memory 16+4 Sleepline 140x200 cm

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suma cu memorie
  • Husa antibacteriana
  • Usor de intretinut
  • Garantie mare de 6 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *