Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Argan Aquagel Air-Fresh Comfort Memory 14+2, Aerisire 2D Free Air, SuperOrtopedica, Anatomica, 160 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Argan Aquagel Air-Fresh Comfort Memory 14+2 este o saltea ferma din gama celor prevazute cu spuma cu memorie   ce ofera o pozitie corecta corpului pe parcursul noptii, dar si un somn de calitate. Totodata, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Salteaua Argan Aquagel Air-Fresh Comfort Memory 14+2 este realizata dintr-un strat superior format din 2 cm de spuma Memory Foam Aquagel Airfresh cu densitatea de 50 kg/mc si un strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience cu densitatea de 30 de kg/mc. Aceasta reuseste sa regleze temperatura corporala, oferind un confort termic sporit. De asemenea, distribuie in mod uniform greutatea pe suprafata saltelei, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest mod musculaturii sa se relaxeze complet.

Pe lateral, prezinta o banda perimetrala 2D ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei si sa o aeriseasca. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa, iar voi va veti putea bucura de un mediu curat.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficient sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 18 cm grosime, avand o greutate de 24 de kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Argan Aquagel Air-Fresh Comfort Memory 14+2 este o saltea confortabila, ce ofera importante proprietati ortopedice, asigurand o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de ea, iar majoritatea se confrunta cu probleme la nivelul spatelui, de aceea, au optat pentru un model ce ofera un nivel de fermitate ridicat. De asemenea, au mai declarat faptul ca treptat durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile lor, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Argan Aquagel Air-Fresh Comfort Memory 14+2 160x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Banda 2D Free Air
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *