Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Ortopedica, Fresh Hybrid, Ioni de Argint, 17+3, 140×200, Luft HD®, Grün Tech®, Fara Arcuri, Ortopedicus® – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Fresh Hybrid este o saltea ferma realizata din spuma poliuretanica ce asigura o sustinere eficienta intregului corp si un somn linistit. Aceasta poate fi o alternativa inspirata pentru toti cei care au nevoie sau prefera o suprafata de dormit dura, insa a caror greutate nu depaseste 100 de kg de persoana.

Salteaua Fresh Hybrid ofera importante proprietati ortopedice si anatomice, traducandu-se prin faptul ca salteaua urmeaza liniile corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona coatelor, genunchilor, bazinului si umerilor, in acest fel, musculatura putand sa se relaxeze in totalitate, timp in care, asigura si o circulatie sanguina mai buna. Mai mult decat atat, datorita proprietatilor spumei si textilelor utilizate in realizarea produsului, veti putea beneficia de un mediu curat si sanatos, departe de acarieni, bacterii, mucegai si asa mai departe.

Salteaua poate fi folosita pe ambele fete, oferind fermitati diferite. O parte este dura, iar cealalata este mai moale.  Acest produs a fost realizat in Germania, prin colaborare cu diversi medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Grun Tech reprezinta o spuma inteligenta prevazuta cu densitate mare, ce previne dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului. Luft HD existenta in structura acestei saltele si care are o grosime de 3 cm reprezinta un alt tip de spuma foarte aerata prevazuta cu celulatie deschisa, fiind elastica, moale si rezistenta in timp. Permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, iar la acest lucru mai contribuie si tesatura tridimensionala 3D Freeze amplasata pe lateral. Acestea au rolul de a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului, astfel incat bacteriile si mucegaiul sa nu aiba sansa sa se dezvolte in interiorul sau.

Husa de tip Silver Ion este un model foarte moale si placut la atingere. Insa, dincolo de aspectul fizic care este mai putin important, trebuie sa stiti ca aceasta husa este triplu matlasata pe zone de confort, asigura un mediu uscat si este prevazuta cu fermoar ce permite detasarea ei si igienizarea in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Aceasta saltea vine la pachet si cu o garantie destul de buna, nu mai putin de 5 ani.

Masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 21 cm grosime, avand o greutate de 16 kg. In plus, pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati minim 6 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Fresh Hybrid, Ioni de Argint, 17+3, 140×200 este un model deosebit de confortabil si rezistent, dar si extrem de apreciat in randul cumparatorilor care nu sunt deloc putini. Acestia sustin ca nivelul de confort si calitatea somnului s-au imbunatatit inca dupa prima noapte de odihna pe aceasta saltea, iar ceea ce le place cel mai mult este ca sustine eficient si corect corpul. Dimineata sunt mult mai relaxati, odihniti si bine dispusi, ceea ce ii determina sa o recomande si altor persoane nehotarate si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Review pe scurt: Fresh Hybrid 140x200

10

Pret

10.0/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizata din materiale de calitate
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Sistem 3D Freeze
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *