Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica, Fresh Hybrid, Ioni de Argint, 17+3, 180×200, Luft HD®, Grün Tech®, Fara Arcuri, Ortopedicus®- Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Fresh Hybrid este o saltea ferma realizata din spuma poliuretanica ce ofera o sustinere eficienta corpului, in special, coloanei vertebrale. Poate fi o alternativa foarte buna pentru toti cei care a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua Fresh Hybrid prezinta importante proprietati ortopedice si anatomice, urmand liniile corpului si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze, iar tu sa poti avea parte de un somn linistit. Datorita proprietatilor spumei si a textilelor utilizate in realizarea saltelei, te vei putea bucura de un mediu, prevenind dezvoltarea acarienilor, mucegaiului, bacteriilor si alergenilor.

Salteaua poate fi folosita pe ambele fete, oferind fermitati diferite: o fata este mai dura, in timp ce celalalta fata este mai moale. Este o saltea realizata din Germania, in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor textile si poliuretanice. Grun Tech reprezinta o spuma inteligenta prevazuta cu densitate mare, prevenind dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului. Luft HD etine o grosime de 3 cm fiind un alt tip de spuma  aerata cu ceulatie deschisa, elastica, moale, dar si rezistenta. Aerul poate patrunde eficient in interiorul saltelei, in timp ce banda tridimensionala 3D amplasata pe lateralele acesteia va oferi o buna ventilatie interna. Toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliberata rapid, iar mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Husa de tip Silver Ion este placuta la atingere, fiind trplu matlasata pe zone de confort, contribuind la un mediu curat si sanatos. Mai mult decat atat, prezinta fermoar ce permite detasarea acesteia, astfel incat sa poata fi spalata eficient in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Avand in vedere faptul ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cel putin 6 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile saltelei sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 21 cm grosime, avand o greutate de 20 de kg. In plus, vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica Fresh Hybrid, Ioni de Argint, 17+3, 180 x 200 este un model ce asigura o sustinere eficienta corpului, un somn de calitate si o buna rezistenta in timp. Clientii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Numarul acestora nu este deloc mic, ceea ce demonstreaza ca este un model ce merita achizitionat. De asemenea, sustin ca dimineata se trezesc mult mai relaxati si bine odihniti, iar durerile de spate pe care le aveau s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda mai departe si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Opinii pe scurt: Fresh Hybrid 180x200

10

Pret

10.0/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizata din materiale de inalta calitate
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Sistem 3D Freeze

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *