Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea gama HOTELIERA 160x200x30 Memoryfoam 3+22+3 cm husa Biomedical – Review si Pareri avizate

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

HOTELIERA 160x200x30 Memoryfoam 3+22+3 cm este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un  nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand un somn linistit si relaxant. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua HOTELIERA 160x200x30 Memoryfoam 3+22+3 cm este realizata dintr-un strat superior format din Memory Foam pe ambele fete, sporind senzatia de confort, urmeaza liniile corpului si asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale si un miez realizat din spuma flexibila cu grosimea de 22 de cm. Aceasta este responsabila pentru fermitatea saltelei, avand o densitate de 42 kg/mc. Mai mult decat atat, distribuie in mod uniform greutatea corporala si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. In acest fel, musculatura se poate relaxa, asigurand si o circulatie sangvina mai buna.

Husa produsului este fixata si este realizata din material anti-alergenic Biomedical, oferind importante proprietati impotriva bacteriilor si acarienilor. Datorita sistemului de ventilatie, aerul va patrunde eficient in interiorul saltelei pentru a elimina umezeala rezultata in timpul somnului, prevenind astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.

Referitor la intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Dimensiunile acestei saltele sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 30 cm grosime, avand o greutate de 32 de kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua HOTELIERA 160x200x30 Memoryfoam 3+22+3 cm este un model confortabil, ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si declara ca somnul lor s-a imbunatit semnificativ. Nu sete nici tare, nici foarte moale, exact cum le place. Se odihnesc si se relaxeaza foarte bine pe suprafata sa, iar inca din prima noapte au simtit diferenta. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, motiv pentru care au recomandat-o si altor utilizator, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: HOTELIERA 160x200x30 Memoryfoam 3+22+3 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Poate sustine greutati de pana la 130 de kg
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *