Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Set Saltea Fiki Miki Hrisca Komfort Lux, multistratificata, 120/60/9 cm si Perna plan inclinat Fiki Miki – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Fiki Miki Hrisca Komfort Lux este o saltea foarte accesibila ca pret realizata din latex, cocos, poliuretani, hrisca, dar si fibre siliconice. Este un produs special pentru copii oferindu-le un somn linistit si confortabil.

Salteaua Fiki Miki Hrisca Komfort Lux este prevazuta cu doua fete, asadar, o puteti aseza pe care parte doriti. In principiu, in primele 8 luni se recomanda folosirea fetei din cocos, iar dupa 8 luni, o puteti intoarce pe fata cu seminte de hrisca. Deci, poate fi folosita fara probleme si de catre cei mici, chiar si nou-nascuti. Firebele denuca de cococs si semintele de hrisca ofera un suport ferm, dar confortabil celui mic. Asttfel, vizeaza mentinerea corecta a coloanei vertebrale pentru o buna dezvoltare. In plus, asigura si un suport termic potrivit.

Mai mult decat atat, husa este igienica, protejeaza salteaua impotriva umezelii. Aceasta se poate detasa foarte usor si va putea fi spalata si igienizata corespunzator in masina de spalat rufe. Husa este realizata din patru staturi protectoare: un strat de jerse, un strat de fibre de silicon si un strat din fibre de poliester.

Setul prezentat este format si dintr-o perna antisufocare ce contribuie, deopotriva, la obtinerea unei pozitii corecte in timpul somnului. Aceasta prezinta o inclinare de 15 grade si previne regurgitarea. Husa pernei se poate detasa, deopotriva, putand fi spalata ori de cate ori este nevoie in masina de spalat rufe.

Dimensiunile acestei saltele sunt de 60 cm latime, 120 cm lungime si 9 cm grosime.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Salteaua Fiki Miki Hrisca Komfort Lux este un produs foarte bun pentru cei mici chiar si pentru nou-nascuti. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este realizata din materiale de calitate, iar igienizarea se realizeaza foarte usor. Cei mici se odihnesc foarte bien pe suprafata ei, ceea ce nu poate decat sa multumeasca parintii, sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Fiki Miki Hrisca Komfort Lux 120x60x9 cm

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizata din materiale de calitate
  • Perna anti-sufocare
  • Husa detasabila realizata din patru straturi protectoare
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *