Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica Ultrasleep Memory Somnart 90x200x17 cm, husa detasabila cu fermoar – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ultrasleep Memory Somnart este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort sporit. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs!

Salteaua ortopedica Ultrasleep Memory Somnart este realizata din materiale de calitate, ce ofera un confort ridicat si o rezistenta buna in timp. Stratul suplimentar de 2 cm de spuma cu memorie se adapteaza pe formele corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat musculatura sa se poata relaxa corecta, imbunatatind chiar si circulatia sangelui. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, va veti putea simti confortabil si va veti bucura de un somn linistit.

Eticheta Oeko-Tex® ofera siguranta utilizatorului, in sensul in care, materialele textile din care este realizata salteaua sunt prietenoase cu pielea. Este un aspect foarte important mai ales pentru cei care au o piele sensibila.

Husa saltelei are marele avantaj de a putea fi detasata, astfel ca va putea fi spalata si igienizata periodic in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, se recomanda ca periodic sa aerisit si sa aspirati periodic salteaua, fara a folosi produse chimice de curatare pe suprafata pentru ca ar putea fi degradata ireversibil.

Ultrasleep Memory Somnart 90x200x17 cm husa

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati cel putin 24 de ore pentru a preveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime. Garantia oferita de producatori pentru acest model este una foarte buna, de 5 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Ultrasleep Memory Somnart este o saltea confortabila ce ofera un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Au fost placut surprinsi sa constate ca treptat durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda cu toata increderea  mai departe si cunoscutilor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Ultrasleep Memory Somnart 90x200x17 cm

10

Pret

10.0/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati ortopedice
  • Strat suplimentar de spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistenta, garantie de 5 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *