Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea iSleep Silver Plus, 180x200x24 cm – Review si Pareri obiective

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

iSleep Silver Plus este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort sporit. Aceasta poate fi alegerea ideala pentru toti cei care vor sa aiba parte de un somn relaxant si sanatos, insa greutatea maxima nu trebuie sa depaseasca 130 de kg de persoana.

Salteaua iSleep Silver Plus este un model realizat in Italia si este intr-adevar un produs fabricat din materiale de inalta calitat, ce ofera o rezistenta foarte buna in timp, drept dovada si garantia oferita de producatori care atinge 25 de ani. Aceasta saltea ofera niveluri diferite de fermitate pe fiecare parte si este alcatuita dintr-un nucleu format din trei tipuri de spuma combinate ce ofera un suport optim corpului si o duritate medie. Spuma din compozitia acesteia ofera o buna elasticitate, raspunde prompt la presiune si caldura. Mai mult decat atat, ajuta la ameliorarea punctelor de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este tratata cu ioni de argint care impiedica retinerea umiditatii, prafului, acarienilor si bacteriilor. In plus, husa beneficiaza si de fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa usor si o veti putea spala in  masina de rufe.

Dimensiunile  saltelei  sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 24 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua iSleep Silver Plus este un model foarte confortabil si rezistent ce sustine eficient corpul si asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca dimineata se trezesc mult mai relaxati si odihniti. Cei care aveau probleme la nivelul spatelui sustin ca acestea s-au ameliorat sau in multe cazuri au disparut. Mai mult decat atat, apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a ii asigura o igienizare optima. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: iSleep Silver Plus 180x200x24 cm

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de rezistenta, garantie de 25 de ani
  • Proprietati ortopedice
  • Husa tratata cu ioni de argint
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *