Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Super Ortopedica Basic Line, Green Future, 90×200 cm : Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua super ortopedica Basic Line Green Future poate fi o alegere potrivita pentru toti ce prefera sau au nevoie, din motive medicale, de o suprafata ferma pe care sa se odihneasca si care sa le sustina corect corpul. In principiu, aceasta este recomandata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 80 kg, dupa cum sustin producatorii.

Basic Line Green Future dispune de doua fete, fiind potrivita pentru orice anotimp asigurand confort termic optim. Aceasta are la baza spuma elastica Green Form HD si un strat generos de fibre siliconice ce au capacitatea de a asigura o sustinere eficienta corpului, dar mai ales, coloanei vertebrale. In plus, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, pentru ca musculatura sa se poata relaxa complet. Indiferent de pozitia preferata de dormit, aceasta saltea va poate asigura confortul dorit.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a preveni degradarea produsului.

Dimensiunile saltelei sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 12 cm grosime. Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri 

Basic Line Green Future este o saltea ferma, care sustine eficient corpului, fiind o alternativa convenabila ca pret. Desi nu au achizitionat-o de foarte mult timp, cumparatorii sustin ca se odihnesc bine pe suprafata ei, adaptandu-se rapid cu nivelul de fermitate. De asemenea, multi dintre ei au confirmat faptul ca durerile de spate s-au ameliorat, iar acum nu mai au probleme semnificative in acest sens. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Basic Line Green Future 90x200 cm

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.3/10

Rezistenta

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *