Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Super Ortopedica Basic Line, Green Future, 140×200 cm : Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Basic Line Green Future este un model de saltea super ortopedica ce pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicat, fiind indicata inclusiv pentru cei care sufera de afectiuni la nivelul spatelui. Insa, trebuie sa aveti in vedere ca acest model a fost proiectat pentru persoane a caror greutate nu depaseste 80 de kg.

Salteaua Basic Line Green Future poate fi folosita pe ambele fete, fiind ideala pentru orice anotimp, asigurand astfel un confort termic potrivit. Totodata, aceasta dispune de spuma elastica Green Form HD si un strat generos de fibre siliconice oferind o sustinere eficienta a corpului, in special, coloanei vertebrale. In acelasi timp, amelioreaza punctele de preisune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, va veti putea simti confortabil datorita acestei saltele.

Referitor la intretinerea saltelei, este suficient sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu este recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata ei fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Avand in vedere faptul ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Insa, fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul in sine.

Modelul analizat masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 12 cm grosime. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Basic Line Green Future poate fi o varianta foarte convenabila la pret pentru cei ce au nevoie de o saltea care sa le ofere o sustinere optima corpului. Cumparatorii declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, adaptandu-se destul de rapid cu nivelul de fermitate oferit. In plus, au mai declarat ca au resimtit ameliorari considerabile ale durerilor de spate, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna pentru ei al carei raport calitate/pret este unul foarte corect.

Opinii pe scurt: Basic Line Green Future 140x200 cm

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.3/10

Rezistenta

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Intretinere usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *