Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea iSleep VitalCare, anatomica, Spuma cu memorie HD

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

iSleep VitalCare este un model de saltea realizata din spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate scazut, deci discutam despre o saltea moale si confortabila. Poate fi o varianta pentru cei ce isi doresc un somn linistit si relaxant, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Salteaua iSleep VitalCare este prevazuta cu un nucleu format din 17 cm de spuma cu elasticitate mare, dar si cu un strat de fibre anti-alergenice moi, asigurand un confort sporit. In plus, partea superioara a husei poate fi utilizata pe post de topper portabil. Stratul de 3 cm de spuma cu memorie are capacitatea de a distribui uniform greutatea corporala reducand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Salteaua poate fi folosita pe ambele fete, fiind potrivita pentru orice anotimp. O puteti roti atat pe plan vertical, cat si pe plan orizontal, asigurandu-i in acest fel si o uzura uniforma.

Husa saltelei este realizata din material textil fiind placuta la atingere. In plus, beneficiaza de fermoar, ceea ce inseamna ca o puteti detasa si spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 23 cm grosime. Este fara indoiala o saltea deosebit de rezistenta, dovada fiind si garantia foarte mare, de 25 de ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua iSleep VitalCare este un model foarte confortabil si rezistent, capabil sa va asigure un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali au declarat ca este de departe o alegere foarte buna pe suprafata careia se odihnesc excelent. Durerile de spate s-au ameliorat considerabil, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. Din punctul lor de vedere, au facut cea mai buna achizitie in concordanta cu nevoile lor si apreciaza raportul calitate/pret drept foarte bun.

Review pe scurt: iSleep VitalCare 140x200x23 cm

10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Extrem de rezistenta
  • Garantie de 25 de ani
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *