Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea TED Argan Deluxe, superortopedica, 5 zone de confort, husa antialergica cu microcapsule de ulei de argan, 180x200x18cm : Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua TED Argan Deluxe este un model fabricat din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand un somn relaxant. Poate constitui o varianta foarte buna, dar mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

TED Argan Deluxe este prevazuta cu cinci zone de confort asigurand o sustinere anatomica si ortopedica intregului corp. In acelasi timp, salteaua amelioreaza punctele de presiune din zona coatelor, umerilor, bazinului si genunchilor, astfel incat musculatura sa se poata relaxa in totalitate. Mai mult decat atat, imbunatateste si circulatia sangelui.

Husa saltelei este tratata cu microcapsule de ulei de argan, asigurand un mediu curat si sanatos. Referitor la intretinerea acesteia, este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti regulat. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada-o ireversibil

Modelul analizat masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 18 cm grosime. In acelasi timp, aceasta vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

TED Argan Deluxe este o saltea foarte avantajoasa ca pret ce ofera un nivel de confort ridicat si un somn linistit. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Acestia au mai aduagat faptul ca nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, ci exact cum isi doresc. Este usor de intretinut, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: TED Argan Deluxe 180x200x18cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 5 zone de confort
  • Husa antialergica
  • Garantie de 5 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *