Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea beZen, Core latex Gel Plus HR, cu memorie, adaptare si reglare termica, 160 x 200 cm : Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua beZen, Core latex Gel Plus HR este un model prevazut cu spuma cu memorie ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, asigurand un somn relaxant. Aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua beZen, Core latex Gel Plus HR prezina in compozitia sa gel de latex de inalta densitate ce ajuta la ameliorarea punctelor de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, dar si la calmarea durerilor musculare si osoase. In plus, spuma cu memorie contribuie la nivelul de confort pentru a se mentine unul ridicat.

Husa este realizata in proportie de 68% poliester si 32% vascoza. Este usor de intetinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. In plus, nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime, avand o greutate de 115 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

beZen, Core latex Gel Plus HR este o varianta de saltea, buna de luat in calcul ce asigura confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata ei. Este comoda, usor de intretinut, si chiar si cei care se confruntau cu probleme de spate sunt de parere ca au facut o alegere buna, fiindca acestea s-au ameliorat. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: beZen Core latex Gel Plus HR 160x200 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Confortabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *