Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Kring Ergo, Superortopedic, 160×200 cm, H 19 cm, husa cu fermoar : Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Kring Ergo este un model de saltea ortopedica ce pune la dispozitia utilizatorului un  nivel de fermitate mediu, permitand musculaturii sa se relaxeze eficient in timpul somnului. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca salteaua poate sustine o greutate de pana la 80 de kg de persoana.

Salteaua Kring Ergo este realizata dintr-un strat de spuma si asigura o sustinere anatomica intregului corp, oferind un somn linistit. Poate fi folosita pe ambele fete, asigurand un confort termic eficient indiferent de anotimp.

Husa beneficiaza de proprietati anti microbiene, antibacteriene si antiacariene, pentru a va putea bucura de un mediu cat mai curat si mai sanatos. Partea si mai interesanta este ca aceasta se poate detasa pentru a fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. De asemenea, nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata saltelei fiindca ati putea degrada-o ireversibil.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetarea ei sa asteptati minim 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. De asemenea, acordati atentie si instrumentelor cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Kring Ergo este un model foarte accesibil ca pret ce poate asigura un somn linistit si relaxant. Cumparatorii actuali au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, fiind o saltea nici foarte tare, dar nici foarte moale, ci exact asa cum trebuie. De asemenea, apreciaza posibilitatea de a detasa husa pentru a fi spalata si igienizata corespunzator in masina de spalat rufe. Prin urmare, o recomanda si cunoscutilor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Kring Ergo 160x200 cm

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.2/10

Rezistenta

9.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suport anatomic
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tratament antibacterian si antiacarieni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *